Jäsenyys

Yhdistyksemme jäsenenä pääset mukaan mukavaan monipuoliseen toimintaan. Tarjoamme jäsenillemme mm. edullisia liikuntaryhmiä, retkiä, yhteisöllisyyttä, vertaistukea, luentoja ja kerhotoimintaa.

Jäsenmaksumme on 18 € / vuosi, johon sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Reuma-lehti ja liiton edut sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsentiedotteemme. Järjestövakuutus on voimassa kaikissa yhdistyksen järjestämissä ja valvomissa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa, myös matkoilla ja liikuntatapahtumissa. Vakuutuksessa ei ole yläikärajaa. Se kattaa yhdistyksen jäsenet, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset. (Vakuutusasioita liitossa hoitaa Anni Pyy p. 050 548 6421)

Yhdistys on avoin kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenhakemus alla olevalla lomakkeella. Täytä pakolliset tiedot ja valitse lomakkeella Yhdistys-kohdassa ”Paikalliset yhdistykset” ja ”Tuusulanjärven Reuma ry”.

» Jäsenhakemus

Tervetuloa joukkoomme!

Ei jäsenet voivat osallistua kaikkiin ryhmiin, maksamalla ryhmän hinnan lisäksi 15 €.

Jäsenien yhteystietojen muutokset
osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muutokset ilmoitetaan  yhdistykselle puh. 044 077 4505, sähköpostiosoite tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com