Kuvia

Kotorannassa 7.-12.09.2015 lomailtiin ja kuntoiltiin. Järven vedet oli syksy kylmentänyt mutta uimaankin useat uskaltautui, saunottin ja saatiin nauttia paljunkin höyrystä. Ulkoiltiin ja pelattiin myös frisbeegolfiakin opittiin heittämään. Käytiin myöskin tutustumassa hevostallilla ja muutama nousi hevosen selkäänkin ratsastamaan.  Ilmat suosivat ja ruoka oli maittavaa. Kymmenet puolukkaämpärit täyttyivät  ja saatiin kotiin tuliaisia. 31 iloista matkaajaa oli mukana.


Maanantaikerhon kuvasatoa, äitienpäivänä päiväkodin lapset esittivät kivoja lauluja. Myöskin miestenryhmämme ”Jäbät” runoilivat ja tarjoilivat kahvit naisille. On ollut erilaisia myyjäisiä ja arpajaisia ym kaikkea mukavaa yhdessä.

Reumaviikolla 12.-17.10.2015
Maanantaikerholla tanssittiin, tiistaina reumaluento. TULE-huoltamot tiistai-lauantai. VESHUMPPA perjantaina. Kaikki sujui onnistuneesti ja kävijöitä oli lähes 200 eri pisteissä.

Sekalaisia kuvia vuodelta 2015. Mölkynpeluuta kesällä satoi tai paistoi!


Vapun viettoa Seuratalolla
Vappua vietettiin yhdessä Keravan ja Tuusulan reumayhdistysten kanssa. Oli hauskaa ohjelmaa ja hyvät arpajaiset.

Kevätkokous 2015

Eduskuntatalolla 4.3.2015

Vietimme mielenkiintoisen päivän Helsingissä, ensin nautimme lounaan Musiikkitalolla ja sitten osallistuimme Eduskunnan täysistuntoon.
Mukana oli täysi bussillinen reipasta yhdistyksemme väkeä.

Laskiainen Kotorannassa 16.2.2015