Puheenjohtajan palsta

Alkusyksyn tervehdys teille kaikille!

Nyt ensimmäinen puolivuotinen on mennyt uuden suuren yhdistyksemme merkeissä. Olemme tutustuneet toisiimme erilaisissa tilaisuuksissa ja näin jatkamme. Järvenpääläisiä on käynyt Tuusulassa keskiviikkokerholla tuomassa uusia erilaisia mahdollisuuksia esim. liikunnan ja pelien sekä leikkien kautta. On myös ollut ilo nähdä tuusulalaisia Järvenpäässä maanantaikerholla. Kesällä on aloitettu Tuusulassakin mölkyn peluu.

Kaikki entiset ryhmät ovat säilyneet niin Järvenpäässä kuin Tuusulassakin. Uusia tuulia on kuitenkin luvassa syksyn aikana molempiin suuntiin. Järvenpäähän olemme saaneet uuden ryhmän, joka taas on lähtöisin jäsenistön toivomuksesta. Aloitamme keskustelupiirin, jossa päästään purkamaan eläkkeelle siirtymisen tunnelmia, sen tuomia uusia mahdollisuuksia ja ehkä yllättäviäkin vaikeuksia. Tuusulaan olemme saaneet yhden Fibromyalgia- ja Sjögrenin oireyhtymä-illan. Tuusulassa aloitamme myös Käsin-tehden ryhmän.

Maanantaikerhot jatkuvat Järvenpäässä ja Tuusulassa on keskiviikkokerho joka toinen keskiviikko Mäntymäessä, parittomilla viikoilla. Ja joka kerta on jotain ohjelmaa. Toivomme jäsenistöltä uusia aiheita, jotka toisivat heitä mukaan kerholle. Aina kannattaa esittää vaikka ihan hullulta tuntuvia ideoita. Ne voivat toteutua ja olla toistenkin mielestä kiinnostavia ja toteutuskelpoisia.

Syyskokous pidetään nyt vuorostaan Järvenpäässä, jonne järjestämme kuljetuksen Hyrylästä, joten toivomme sieltä jäsenistöä mukaan kuten kevätkokouksessakin oli järvenpääläisiä Hyrylässä.

Yhteistyö Keravan Reuma ja Tules ry:n kanssa jatkuu edelleenkin. He käyvät kanssamme allasjumpassa Tuusulassa. Osallistuimme yhdessä toukokuussa Liiton järjestämään ulkoilupäivään Solvallassa sekä olimme neljän päivän retkellä Saarenmaalla. Syyskuussa on jälleen meillä yhteinen ulkoilupäivä Tuusulan seurakunnan leirikeskuksessa Rusutjärven rannalla.

Yhteistyötä jatkamme myös muiden yhdistysten kanssa. Järvenpäässä on jaettu Sydänyhdistyksen kanssa allasjumppavuoroja. Tuolijooga järjestetään yhdessä Järvenpään Terveyskasvatusseuran kanssa. Tuusulassa boccian pelaajat kilpailevat paikallisten yhdistysten kanssa ja osallistuvat myös kaikkiin kunnallisiin turnauksiin. Keski-Uudenmaan Kuulon jäseniä kutsumme keskiviikkokerholle vierailulle, mm. tuohon verottajan asiantuntijan tilaisuuteen.

Eiköhän tässä ole meille toimintaa tälle syksylle riittävästi.

Oikein hyvää ja vireää toiminnallista alkavaa syksyä ja loppuvuotta kaikille!

Tuula