Yhdistys

reuma_lintu
Järvenpään Reumayhdistys r.y. on perustettu vuonna 1953 ja Tuusulan Reuma ja Tules ry vuonna 1980. Molemmat ovat toimineet Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksinä. Järvenpään yhdistyksen jäsenmäärä oli vuodenvaihteessa 426 ja Tuusulan 113 jäsentä.

Yhdistykset käynnistivät yhdentymisneuvottelut keväällä 2015. Lähes kaksi vuotta on yhteistyössä Annikki Ahlqvistin johdolla valmisteltu mm. sääntöjä sekä yhdentymissopimusta sekä kaikkia niitä yhdentymiseen liittyviä lukuisia käytännön asioita.

1.1.2017 Tuusulanjärven Reuma ry on aloittanut toimintansa. Nimi syntyi nimikilpailun tuloksena. Uusi yhdistys isompana ja vahvempana on valmis toimimaan arvojensa mukaisesti jäsenlähtöisesti.

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on jakaa tietoa erilaisista reuma- ja tule-sairauksista, opastaa, neuvoa edunvalvonnassa ja antaa vertaistukea. Yhdistys toimii arvojensa mukaisesti jäsenlähtöisesti eli huomioimme oikeudenmukaisuuden, suvaitsevaisuuden, inhimillisyyden ja tasavertaisuuden toiminnassamme myös yhteisöllisyys ja hyvä elämä ovat tavoitteitamme.

 Jäsenmaksu pysyy entisenä eli 18 €/vuosi. Siihen sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Reuma-lehti sekä liiton edut henkilöjäsenille sekä jäsentiedotteemme kaksi kertaa vuodessa.  Jäsentiedotteestamme löydät kaikki tapahtumamme Syksyllä 2017. Tule rohkeasti mukaan.

Yhdistys kokoontuu maanantaisin Järvenpäässä ja keskiviikkoisin Tuusulassa eri aihein ja järjestää lisäksi erilaista liikunta-, kerho- ja virkistystoimintaa.

Yhdistys myy Reumaliiton logolla painettuja suruadresseja, hinta 8€ / kpl viite 204, saatavana kerhossa.

Käsitöitä ja kortteja voi myös ostaa kerhossa ja myyjäisissä. Arpajaisvoittoja vastaanotetaan vuoden ympäri.

Yhdistys lainaa myöskin erilaisia fysiotuotteita sekä kirjoja kerhossa.

Yhdistys maksaa ns. kanttiinirahaa 30 € tule-sairauden vuoksi sairaalassa yli vuorokauden olleille jäsenilleen, kerran vuodessa. Tiedustelut, rahastonhoitaja Tuula Aronen, 040 752 2787 tuula.aronen(at)hotmail.com

YHDISTYKSEN TIEDOTUS

YHDISTYKSEN KOTISIVUT osoitteessa www.tuusulanjarvenreuma.fi, tekninen yhteyshenkilö Kimmo Pitkänen, asiasisältö Elina Pitkänen, asiasisällön varahenkilö Ritva Häggman. 
Löydät meidät myös Facebookista

KESKI-UUSIMAA ja VIIKKOUUTISET lehtien yhdistyspalstoilta löydät myös yhdistyksemme ajankohtaista tietoa viikonvaihteessa!

SÄHKÖPOSTIRINKI Ilmoita sähköpostiosoitteesi yhdistykselle niin saat ”pikaviestejä”, jotka eivät ehdi lehteen tai kerhoon.
tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com