Yhdistys

reuma_lintu

Tuusulanjärven Reuma ry toimii Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistyksenä. Yhdistyksemme jäsenmäärä oli vuoden vaihteessa 512.

Jäsenmaksumme on 18 €/vuosi, johon sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Reuma-lehti ja Reumaliiton edut henkilöjäsenille sekä Jäsentiedotteemme kahdesti vuodessa.

Tuusulanjärven Reuma ry toimii arvojensa mukaisesti jäsenlähtöisesti. Huomioimme
oikeudenmukaisuuden, suvaitsevaisuuden, inhimillisyyden ja tasavertaisuuden toiminnassamme. Yhteisöllisyys ja hyvä elämä kuuluvat myös tavoitteisiimme.
Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on jakaa tietoa erilaisista reuma- ja tule-sairauksista, opastaa, neuvoa edunvalvonnassa ja antaa vertaistukea. 

Yhdistys kokoontuu maanantaisin Järvenpäässä ja keskiviikkoisin Tuusulassa eri aihein ja järjestää lisäksi erilaista liikunta-, kerho- ja virkistystoimintaa.

Yhdistys myy omalla logolla painettuja suruadresseja, hinta 8€ / kpl viite 204, saatavana kerhossa, tai tilaamalla yhdistykseltä p. 044 077 4505 tai sähköposti tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com

Käsitöitä ja kortteja voi myös ostaa kerhossa ja myyjäisissä. Arpajaisvoittoja vastaanotetaan vuoden ympäri.

Yhdistys lainaa myöskin erilaisia fysiotuotteita sekä kirjoja kerhossa.

Yhdistys maksaa ns. kanttiinirahaa 30 € tule-sairauden vuoksi sairaalassa yli vuorokauden olleille jäsenilleen, kerran vuodessa. Tiedustelut, rahastonhoitaja Tuula Aronen, 040 752 2787 tuula.aronen6(at)gmail.com

YHDISTYKSEN TIEDOTUS

YHDISTYKSEN KOTISIVUT osoitteessa www.tuusulanjarvenreuma.fi, tekninen yhteyshenkilö Kimmo Pitkänen, asiasisältö Elina Pitkänen
Löydät meidät myös Facebookista

KESKI-UUSIMAA ja VIIKKOUUTISET lehtien yhdistyspalstoilta löydät myös yhdistyksemme ajankohtaista tietoa viikonvaihteessa!

SÄHKÖPOSTIRINKI Ilmoita sähköpostiosoitteesi yhdistykselle niin saat ”pikaviestejä”, jotka eivät ehdi lehteen tai kerhoon.
tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com